Alla inlägg under april 2011

Av Sandberg - 7 april 2011 20:38

Heino-Lindberg får inget förnyat kontrakt i AIK


Björn Bjurling får inget förnyat kontrakt i AIK/Brynäs


Vart tar Magnus Åkerlund vägen?


Hört att Honken förhandlar med Brynäs


Intressant att se var Krizans karriär fortsätter eller slutar, hörde(rykten) för övrigt att han hade 50`netto i Lakers, bra betalt för 11st matcher.


Henrik Tojkander, Huddinge till Borås? Härligt med silly season, vissa rykten stämmer och vissa inte...







Av Sandberg - 6 april 2011 08:27

Jag gillar Djurgårdens sätt att resonera vad det gäller deras målvaktssituation. Dom har en linje som dom följer stenhårt. Hellre spela med unga, hungriga och lite billiga målvakter än att satsa på dyra importer. De extra pengarna man satsar på något dyrt och etablerat namn genererar inte i så många extra poäng så att det blir lönsamt.


Daniel Larsson, Tellqvist, Wesslau, Ridderwall, Owuya är exempel på unga målvakter som fått chansen och tagit den i Djurgården. Så nu till nästa säsong så tar man bort Ridderwall och kör på Tim Sandberg(som fått viktig erfarenhet i Sundsvall och allsvenskan i år) och Mark in the park. Bra och billig strategi!


Idag bär det av till Norrköping för säsongens sista besök med Hästen. 

J18

Av Sandberg - 5 april 2011 09:11

Avgörande kvartsfinal igår mellan Frölunda och Leksand i J18 SM, Mathias Israelsson mot Marcus Smed Hellgren. Målvaktsmatchen vanns överlägset av Mathias över landslagsmeriterade Smed Hellgren.

Mathias ser trygg ut i målet och är snabbt in i position, ser också bra tränad ut rent fysiskt. Han hade en liten miss vid tredje målet där han kunde varit lite mer offensiv mot den isolerade skytten.


Härligt att träffa de målvakter som kom fram och pratade på läktaren igår.


Timrå verkar att satsa på Ridderwall och Lundström.

Av Sandberg - 4 april 2011 15:11

Det har varit otroligt mycket hockey de senaste fyra dagarna, jag tror jag har sett omkring tjugo matcher de här dagarna, plus någon match på TV...

Vi avslutade igår kväll Mars Cupen, sju matcher mot bra motstånd. Våra målvakter stod upp bra, de behöver bli starkare och lite bättre tränade för att orka spela det spelet de vill( och jag vill). Härligt att de nu har fem månader på sig att jobba med fysiken!


Ikväll är det J18 som gäller, avgörande match mellan Frölunda och Leksand. En av mina första adepter vaktar kassen för Frölunada. Rapport kommer imorgon.


Annars går man nu mot lite ledighet, har jobbat konstant sedan vecka 29, det är ganska många dagar och veckor i sträck.

Av Sandberg - 2 april 2011 09:55

Vinst igår mot Skåne och förlust mot Småland blev facit av fredagens matcher i Mars Cupen. Bra målvaktsspel när det verkligen behövdes mot Skåne, he came up big..


Idag väntar Blekinge och Östergötland...


Tycker annars det varit varierande kvalite på målvakter i Mars Cupen, kändes som 95:orna för året hade fler bra målvakter, bara en känsla så här två dagar in i cupen.


Goalies World är en mycket bra tidning, varför ingen svensk version? Martin Dessner började lovande men lade sin tidning på is(kul).

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards