Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandberg - 9 oktober 2009 10:19

  

Tack till Thomas Tynander!

Av Sandberg - 9 oktober 2009 09:34

Satt framför Canal + sändningen igår och studerade Norrena och Holmqvist, Norrena var laddad och gör en bra match, var säker och höll många puckar. Kolla på Norrrenas förflyttningar, inte många t-push där inte...

Honken hade en svår match med många direktskott, tycker han agerar fel på LHCs tredje mål, finns ingen anledning att stå i högt knä där.

Åkerlund i Timrå är alldeles för flaxig, han hamnar alltid på mage och rygg och får sträcka sig efter puck.

Henrik Karlsson fick en tung kväll igår, heder åt honom att han stod kvar i målet.

Tydlig markering åt Malek igår, utbytt efter 2 mål som såg billiga ut. Även inhoppande Svedberg släpper en onödig puck när han står i högt knä.

Av Sandberg - 8 oktober 2009 11:32

Gustav Wesslau till en journalist efter en mindre bra insats i målet.

-Vet du när arbetsförmedlingen öppnar imorgon?

Av Sandberg - 8 oktober 2009 10:39

Nu börjar det att brännas för killar födda 94, det är dags att söka hockeygymnasium. Det är väldigt många föräldrar och spelare som är väldigt upphetsade över detta. Alla bara måste komma in på ett hockeygymnasium, helst då ett av de stora typ Frölunda, HV, Modo m.m

Många lämnar sitt pojkrum och flyttar hemifrån till sin första lägenhet, inte helt enkelt när man är 16 år, vem skall sköta marktjänsten, vem skall säga till mig att lägga mig i tid...Många klarar detta galant och blir en bättre spelare och en mognare person, en del klarar inte det.


Vad kan vara bra med ett hockeygymnasium? Man får nöta på detaljer som inte har tid till på vanliga träningar, träningen skall ha fokus på individuell utveckling och inte en vanlig lagträning.


Måste man gå på ett hockeygymnasium, finns det några studier på att de som går på detta blir bättre spelare än de som inte går på hockeygym?


Igår gick mina målvakter på Porthälla hockeygymnasium på is en halvtimma innan träningen började, här kunde vi lugn och ro nöta smala målet och verkligen diskutera och bolla ideer med varandra. Det är kvalite. Hockeygymnasium kan vara jättebra!

Av Sandberg - 7 oktober 2009 09:55

Kom hem sent från Halmstad igår, 17 målvakter drillades i målvaktsspelets ädla konst. Vi körde ändra ställning som tema. Detta är andra året vi kör varannan vecka med Halmstads målvakter, dom börjar nu att röra sig riktigt bra och dom har goda vanor i sitt målvaktsspel.

Idag startade man med 45 minuters löpning på rullband följt av lite kontorsgöra. På eftermiddagen är det hockeygym, vi har nu fått en egen tid för bara målvaktsträning..Efter hockeygym är det lite mentorskap med Coffe.


Kvällen ägnas åt Hanhals seriepremiär i divII, vi är med som sponsor till deras 1 kronasmatch. Lång dag med mycket hockey.

Av Sandberg - 6 oktober 2009 10:12

Vilken målvakt har det lättast i elitserien? Vem får bäst hjälp? Vem får skotten från de positionerna han vill?

Jag har roat mig med en liten högst ovetenskaplig lista.

1.Hadelöv/Dahlberg

2.Karlsson/Rahm

3.Markström

4.Lindbäck/Åkerlund

5.Nilsson/Modig



Av Sandberg - 6 oktober 2009 10:05

Det var någon journalist som trodde att han hade ett "scoop", målvakterna fuskar , de bygger snöhögar vid stolparna!! Detta måste vara något unikt för i det här fallet Hadelöv, tänkte journalisten och kablade ut sin sensationella nyhet.


Detta har målvakterna sysslat med i alla tider, medvetet eller omedvetet, det bildas alltid snöhögar vid stolparna.

Tror inte den här nyheten sålde så många lösnummer...

Av Sandberg - 5 oktober 2009 11:27

Tidig start idag, klockan 08.00 på is i Partille med hockeygymnasiumet. Vi kör tre gånger/vecka.

Ett perfekt komplement till killarnas och tjejernas vanliga lagträningar. Körde lite position och "smala målet" med målvakterna. Nästa vecka tar jag fram videokameran...


På de här träningarna har vi gott om tid att diskutera och bolla frågor och situationer. Nu är man tillbaka på kontoret innan det är dags att skjutsa sonen till sin måndagsträning. Han gjorde för övrigt 4 mål i gårdagens matcher, så han var nöjd...Ikväll bär det av till Göteborg och Järnbrotts mv-träning. Så idag hinner man besöka tre olika ishallar, en helt vanlig måndag.

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards