Alla inlägg under mars 2010

Av Sandberg - 17 mars 2010 08:59

Mycket rykten kring många målvakter i elitserien och allsvenskan, precis som jag bloggade om igår.


Oskarshamns David Rautio tror jag kan hamna i Luleå, han har varit där förut. Modig får inte vara kvar, är det någon elitserie klubb som är intresserad av honom, jag tror inte det.


Sundsvalls Joakim Lundström är en mycket bra målvakt, stannar han kvar i Sundsvall eller vill han pröva någon annanstans? Kanske i Norge!


Vad händer med Fasth i Växjö? Rögle eller HV kanske..


Andreas Andersson i HV tror jag hoppar på någon utländsk liga


Penker i Rögle återvänder förmodligen till Österrike


Sen träning ikväll i Wallenstam för oldtimers, tror det är sista träningen för säsongen. Många trötta, gamla kroppar som behöver vila.


Av Sandberg - 16 mars 2010 10:46

Igår kväll var man i Falkenbergs nya ishall med Hallandslaget, teori och träning. Även idag är det träning med team 95.


Många rykten angående våra elitmålvakter, vem skall ersätta Liv när han drar till KHL, det ryktas om Wesslau. Kanske Leksands Jocke Eriksson till FBK om Henrik Karlsson åker över till NHL. Är Henrik Karlsson verkligen så bra så att han skall åka över, tillåt mig att tvivla...

Vem ersätter Markström? Jocke Eriksson var brynäsare förra året... Kanske Ridderwall till Timrå om Lindbäck försvinner? Kan bli många rockader på målvaktssidan till våren. Vart förvinner Bjurling?, tror inte SSK behåller honom i elitserien(om det blir elitserien).



Av Sandberg - 15 mars 2010 11:43

Det kan vara farligt att sitta på bänken i ryska ligan. En supporter anföll Salavats reservmålvakt och slog honom med en klubba i huvudet. Se klippet http://www.youtube.com/watch?v=oGzcGTOkDXg&feature=player_embedded#


Av Sandberg - 14 mars 2010 19:06

Vilken match han gör Lindbäck igår. Fantastisk kolla på boxen, lugn och fin i sina rörelser och förflyttningar. Han har också stor hjälp av sina 198 cm.


Var själv målvakt igår på sonens träning, har aldrig sett tränarna så sugna på att skjuta. Behöver hålla mig iform då det är veteranlandslaget nästa helg, match mot Nyköping.

Ny vecka imorgon med hockeygym och Hallandslaget team 95 på kvällen.


Bra att ge Gusten en match igår, kan vara värdefullt om Honken går sönder eller börjar att slänga in puckarna.

Av Sandberg - 12 mars 2010 09:55

Stor dramatik på målvaktsfronten igår i elitseriens näst sista omgång. Norrena klev av i matchens slutskede och Henrik Karlsson i FBK tvingades kliva efter första perioden. Lägg till att Robin Rahm redan är på skadelistan så förstår ni att Färjestad är lite oroliga. Enligt tidningarna nu på morgonen så var det inte så farligt med Norrena.


Lundqvist utbytt efter fem mål häromnatten, Rangers kommer aldrig vara i närheten av att vinna Stanley cup mer...dags för Henke att byta lag om han vill ha en Stanley cup ring på fingret.

Av Sandberg - 11 mars 2010 08:42

Christian Engstrand har skrivit på för två nya år hos LHC.


Härligt med lite nerv i elitseriens slutskede, viktiga poäng på spel ikväll.


Hörde att Canal+ experten Petter Rönnqvist tyckte att Lindbäck skulle med till VM tillsammans med Markström, varför inte...Lindbäck är i riktigt bra form just nu. Petter Rönnqvist är förresten en riktigt skön kille, har många sköna historier om honom...


Ikväll är det mer filmning på gång, skall följa en av mina målvakter under match. Videon är grym som hjälpmedel.


Såg igår kväll två riktigt duktiga målvakter födda 00, motståndare till sonens lag. Mycket bra rörelsemönster trots sina unga år.

Av Sandberg - 10 mars 2010 11:46

Leksand

Henrik Hjerpe mv(LIF)

Fredrik Hellgren-Smed mv(IFK Ore)


Tipstack till Dalmas

Av Sandberg - 10 mars 2010 09:54

Hade igår en träning där det inte dök upp skyttar, vad har man för alternativ då?

Börja gnälla och tycka synd om sig själv eller gilla läget och göra det bästa av situationen. Det blev en träning med klubbteknik, behandla pucken, passa pucken och stoppa pucken bakom mål. När har man tid till detta i vanliga fall? Svar aldrig..

I början var det en del hängskallar men tror att alla var ganska nöjda efteråt. Så slutsatsen blir, se möjligheterna i problemet......

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards