Alla inlägg under mars 2013

Av Sandberg - 21 mars 2013 14:01

Hyfsat intensiv period just nu med alla hockeymatcher, SM-slutspel, kvalserie till Eltserien och till Allsvenskan, kval för att hänga kvar i ettan, slutspel för J20 och J18...kort sagt otroligt mycket hockey att tillgå just nu. Helt klart den bästa perioden på hela året!

Själv var man inblandad i en stabil 6-1 vinst igår i vår kvalserie, tre matcher kvar , fredag-söndag-onsdag..
Bra försvarsinsats och stabilt målvaktsspel av Bergman i mål. Bergman fick de skott han skulle ha och gjord det bra.

Norrena lämna då Växjö( och Sverige) efter en mycket framgångsrik och lång sejour här. Kan ersättaren heta Ersberg eller Ahlsenfelt?

Får bli till att följa HV vs LHC ikväll, hur kommer Wesslau att studsa tillbaka? Engstrand tillbaka i målet antar jag.
Bra insats av Ullmark igår, det är sådana matcher man får skägg av...med det menar jag att det är sådana matcher man utvecklas av och blir vuxen(senior).

Har lite intressanta tankar om matchningen av målvakter i ett slutspel/kvalserie som jag tänkte blogga om, det kommer om någon vecka..

Av Sandberg - 20 mars 2013 09:14

Det blev en lååång kväll igår framför tv:n tillsammans med Frölunda och Luleå, Hudacek håller långa stunder kvar Frölunda i matchen. Förutom Hudacek och Skellefteås målvakter så har väl målvaktsspelet i slutspelet varit så där...
Wesslau blandar och ger i HV, Engstrand och Andersson( inhopp igår och i första matchen) ser inte heller de helt solida ut, Starkbaum har hittills inte lyckats hitta sin form/spel från grundserien, Gustafsson spelar ok men inte mer, han ser just nu inte ut som någon målvakt som skall bära Luleå till guld.
Honken( och hela Brynäs) slickar just nu sina sår efter att ha blivit manglade av SAIK.
Salak har inte heller kommit upp till sin höga nivå som han hade under grundserien, som jag sa tidigare så är det bara Hudacek och firma Svensson/Ericsson som verkligen klivit fram. Sedan om firma Svensson/Ericsson verkligen blivit testade av Brynäs kan man ha delade åsikter om.

Av Sandberg - 18 mars 2013 10:52

Mora har gjort klart med målvakt inför nästa säsong, det blir LHCs Marcus Högberg som lånas in under hela säsongen. Högberg som är född 94 och kämpar om en plats i Sveriges kommande JVM-lag. Jag tror att detta är en bra deal för bägge parter.

Intressant att höra Linköpings Pär Arlbrandt angående sina mål på Wesslau igår, Arlbrandt och Linköping hade verkligen gjort sin läxa om hur de skulle göra mål på Wesslau. Arlbrandt hade det helt klart för sig hur han skulle göra om han hamnade i friläge med Wesslau, bra jobb/scoutat av LHC!



Av Sandberg - 17 mars 2013 19:23

Det här blogginlägget kommer till under vår hemfärd genom ett mörkt Skåne och Halland. Många faktorer var emot oss idag såsom att vi var sena till match, strul med omklädningsrum med mera...trots det lyckades vi vinna med 3-1 efter ett mycket inspirerat målvaktsspel av Bergman i mål. Han räddar ikväll alla skott utan ett med en riktigt bra räddning på slutet när motståndarna hade tagit ut sin målvakt som kronan på verket. Bra fokus och bra spel vid stolparna utmärkte Bergman idag.

Av Sandberg - 17 mars 2013 13:44

På väg ner genom ett snöigt och soligt Skåne till bortamatch, näst sista bortamatchen i kvalserien.

Såg delar av Buffalo mot Ottawa igår kväll, Miller mot Bishop, hyfsad storlek på Ben Bishop! Hann också med att se Färjestad vs Modo, Salak vs Starkbaum. Salak spelar med stor pondus och bra självförtroende, Starkbaum får mer kämpa för räddningarna.

Zappa även över och kollade SSK mot Rögle i kvalserien igår, Gerber kom upp stort i Rögles 4-1 vinst. Man hann med andra ord se delar av tre hockeymatcher, en helt vanlig lördag!

Av Sandberg - 14 mars 2013 08:55

Intensiv kväll igår med många spännande matcher, det var SM-slutspel, playoff-serien och ett antal kvalmatcher. Härligt period just nu med otroligt mycket i stort sett varje dag.
Själv var man långt in i de djupa skogarna i Västergötland med Borås, svår bortamatch i vår pågående kvalserie. Alexander Bengtsson står upp bra i målet och räddar 36 av 37 skott i vår 4-1 vinst.

Såg glimtar av gårdagens mål, Engstrand hade en mindre bra kväll i LHC kassen och fick mycket riktigt avlösning av Andreas Andersson. Det som var anmärkningsvärt med Engstrands insläppta mål var att det var skott utifrån utan trafik..

Örebro lyckades ta sig till kvalserien efter vinst igår i Stockholm, direkt upp till Sundsvall idag för match mot Timrå, det är snabba ryck..
Tim Sandberg fick förnyat förtroende efter att ha blivit utbytt senast, han studsade tillbaka och fick vinna mot sin gamla klubb.

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards