Alla inlägg under januari 2013

Av Sandberg - 7 januari 2013 20:01

Så har då Stefan Ridderwall hittat en ny bur att vakta, det blir Oskarshamn som blir ny klubbadress. Där får han konkurrera med Galbraith/Fernström beroende på vem Frölunda väljer att placera där. I och med Ridderwalls intåg så tvingas Alexander Bengtsson att lämna, danska Odense blir ny klubbadress. Odense som innan jul lånade Frölundas J20 keeper Mathias Israelsson.

Nyaste facktermen, dead arm OKD! Fräckt va? Dead arm one knee down= rak arm som täcker insidan av stolpen i högt knä. Se bild. Läs och se mer i Ingoalmagazine.

Av Sandberg - 6 januari 2013 20:03

Söndagen avslutades med en vinst efter straffar, 1-1 efter fulltid, mållös förlängning och 18 straffar senare kunde vi avgå med seger. Fredrik i målet var även idag lysande, 39 räddade skott, 8 räddade straffar och 97 i räddningsprocent. Nu är det inte match förrän söndag så den här veckan blir det mycket gnuggande av teknik och känsla..

Några korta tankar om gårdagens JVM-final, Gibson ser typiskt amerikansk(inte så konstigt då han är amerikan) ut i målet. Bra fokus, ser puckarna bra, bra instinkt och gör en mycket bra final och belönades rikligt efter matchen med många utmärkelser.
Lundström gör även han en bra final, lite otur på första målet men som helhet ser han trygg och säker ut, jobbar med små medel och har en klar spelide som han följer fullt ut.

Av Sandberg - 5 januari 2013 13:23

Snart dags för JVM final, skall bli intressant att se den amerikanske målvakten Gibson som lovordas överallt. Gibson tillhör Anaheims organisation där det som sagt var finns en hel del skapliga målvakter så som Jonas Hiller, Viktor Fasth och danske Andersen.

Läste några kloka ord från MoDos målvakt Anton Forsberg som är utlånad till Södertälje, ett väldigt moget uttalande som skvallrar om att han vet vad som krävs.

- Generellt kan man väl säga att det är jämnheten jag har hittat. Att hela tiden spela exakt likadant, hitta ett spel som fungerar riktigt bra och spela så varje dag, både på träning och i match. Inte vika av en sekund utan hela tiden jobba på samma sätt.
- Det här har gjort att jag kunnat spelat mycket jämnare i år jämfört med i fjol.

Av Sandberg - 4 januari 2013 22:56

Precis hemkommen efter en lång färd genom den mörka kvällen, lite kvällsmackor och lite kladdkaka medans man filar på det här sena blogginlägget. Skön start på vårsäsongen med en 2-1 vinst hemma mot Nybro, inte alltid så vackert men med mycket hjärta och en storspelande Fredrik Bergman i kassen. 29 räddade skott och nästan 97% i räddningsprocent. Några härliga plockningar och en räddad straff när det återstod två minuter..vad mer kan man begära. Nybro har för övrigt en mycket bra målvakt i Johannes Jönsson!
Det var allt från er medgångsbloggare.

Av Sandberg - 4 januari 2013 09:40

Roligt att HVs Jonas Gunnarsson igår fick hålla sin första elitserienolla i HVs match mot Färjestad. Blytung nolla för Zajkowski och Tingsryd i den viktiga streckmatchen mot Almtuna som vanns med 1-0.

Såg bara straffarna i Sveriges semifinal mot Ryssland då vi tränade samtidigt, Lundström ser lugn och säker ut vid straffavgörandet..
Imorgon väntar ett formtoppat USA.

Gameday ikväll och omstart av serien, kör hårt så hörs vi i en målgård nära dig.

Av Sandberg - 3 januari 2013 10:24

God fortsättning alla bloggläsare, då tar vi sats och laddar för ett fantastiskt nytt målvaktsår.
JVM semifinal idag mot Ryssland, med Lundström i mål eller...

Ingoalmagazine Januari-nummer finns nu ute, gå in på deras hemsida och läs deras oerhört välgjorda magasin. Ryan Miller pryder omslaget, bara en sån sak.

Vardag igen efter ett intensivt campande i mellandagarna, ändå härligt med vardag att få återgå till rutinerna och för min del jobb i Borås. Vi börjar matchandet imorgon.

Av Sandberg - 1 januari 2013 14:50

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards