Alla inlägg under december 2012

Av Sandberg - 9 december 2012 11:05

Såg lite på utematchen mellan Brynäs och Timrå igår kväll, fräck inramning och snygga tröjor, framför allt Brynäs klassiska tröjor dock tyckte jag att klubbmärket skulle varit lite större. Robin Rahm fick hålla säsongens första nolla. Stundtals kändes det som det var svårt att se pucken för målvakterna, framför allt för Bellissimo i Timrå kassen, ibland var han väldigt sen på skotten.
Såg att skadade Honkens ersättare Anton Hedberg hade nummer 10! Inte så vanligt målvaktsnummer...

Handbollslandslagets målvaktstränare Peter Gentzel åker hem från VM för att hans dagar var slut..han hade bara betalt för ett visst antal dagar. Kunde dom inte tajmat det bättre så att dagarna räckte över hela VM eller kunde inte Gentzel bjudit på de sista dagarna om han varit tillräckligt intresserad.

Hörde även en intressant måvaktskommentar från experten Claes Hellgren, " man brukar att byta målvakt när man släpper in 5-6 bollar i rad".

Annars är det gameday idag, match mot Mörrum.

Kämpa!

Av Sandberg - 6 december 2012 19:47

Dagens blogginlägg har jag snott rakt av från Stefan Ladhe, Stefan som är en klok person utvecklar lite tankar om Linköpings målvaktssituation när Christian Engstrand blev skadad. Ladhe, hoppas det är okej att jag tar med din text här! Här kommer texten:

Måste uppmärksamma Linköpings hantering av sin målvaktssituation under hösten. Christian Engstrand hade en strålande inledning på elitserien innan han skadar sig. Man har Andreas Andersson som inte riktigt övertygat innan skadan inträffar. Men man tror på honom istället för att gå ut och värva, vilket skulle vara helt naturligt. Man lyfter även fram sin juniormålvakt Marcus Högberg och menar utåt att man är trygga i sina målvakter. Vilket får dessa två att växa. Högberg får debutera i elitserien som 17 åring. Har hittills spelat tre matcher. Andersson har vuxit om man jämför prestationerna innan skadan på Engstrand. Har bla tre nollor! Jag tycker att detta är ännu ett bevis på att människor växer med förtroende! Det kommer man att ha nytta av längre fram under säsongen! Bra LHC!

Av Sandberg - 5 december 2012 23:06

Ikväll under vår match mot Kristianstad inträffade en sak som jag aldrig sett eller varit med om, vi lägger iväg en puck som är på väg till icing. Kristianstads målvakt är på väg och skall stoppa den bakom förlängda mållinjen, domaren blåser icing. Man har fått lära sig att om målvakten gör en antydan om att försöka stoppa pucken så skall icingen slås av...men inte, målvakten får röra sig mot pucken bara han har någon kroppsdel kvar i målgården, enligt domarens förklaring! Kristianstads målvakt hade skridskon kvar i målgården så domaren blåste icing. Alltid lär man sig något, eller inte..

Bra skottstatistik ikväll mellan Töreboda och Hanhals, 45-73..sekretariatet var i alla fall inte snåla med skotten.

Av Sandberg - 5 december 2012 08:43

Niklas Svedbergs nya Boston mask där Gudfadern är temat. Daveart har som vanligt gjort ett grymt jobb.

Av Sandberg - 4 december 2012 22:22

Tänkte hedra mina ex från förra året, mina målvakter från förra året menar jag givetvis. Magnus Åkerlund som idag spelar i danska ligan med Aalborg Pirates, de leder ligan och Åkerlund har stått samtliga matcher.
Jonatan Bjurö spelar idag i norska elitserien med Sparta, Sparta ligger fyra i GET-ligan. Både Magnus och Jonatan dyker upp på Goalieweek till sommaren.

Av Sandberg - 3 december 2012 17:59

Trupperna till Channel one cup i Ryssland, gillade för övrigt det gamla namnet Izvetija( kanske rättstavat..)bättre och JVM blev idag offentliga. Lindbäck och Enroth får åka till Ryssland.
Till JVM blev det Niklas Lundström, Lassinantti och Oscar Dansk där Dansk nog mer är med för att se och lära inför nästa år. Lassinantti som för övrigt får begränsat med speltid i Almtuna bakom Jhonas Enroth.

Oscar Ahlsenfelt lånas ut till Leksand enligt en ännu obekräftad källa, kommer han att få speltid där?

Snickrat på min blivande friggebod, läs kontor, idag, mitt i all snöyra. Det känns manligt på något sätt...

Avslutningsvis en liten egotripp, jag har varit med och vunnit Izvetija turneringen i Moskva, 97 om jag inte minns fel.

Av Sandberg - 2 december 2012 19:14

Hittade ett gammalt kort på en gammal Frölunda målvakt, lägg märke till det extra breda kombinatet...till och med utespelaren( i det här fallet Mattias Nilimaa) ser ju större ut!

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards