Alla inlägg under november 2012

Av Sandberg - 12 november 2012 11:34

Nu har svenska ishockeyförbundet lanserat en ny bra målvaktssida, ni når den via swehockey.se/utbildning/malvakt
Bra och mycket material för den som vill fördjupa sig i vår underbara målvakstvärld.

Bifogar också en bild på Andro Michels nya benskydd som nu äntligen har kommit, bättre sent än aldrig. Han vill ha dom helt raka och de är förstärkta för förbli raka. Härligt fina Reebok P4! Ni ser dom gamla till vänster...

Av Sandberg - 10 november 2012 09:24

Enough said..

Av Sandberg - 9 november 2012 22:54

I Jönköping på cup med sonen, bra dag med tre vinster över Kungälv, Oskarshamn och HV71. Kinnarps arena andas verkligen hockey!
Hittade en fin bild av Stefan Liv på baksidan av arenan.
"alltid saknad, aldrig glömd"

Av Sandberg - 8 november 2012 16:47


  Här är några filmklipp från dagens frivilliga träning.
 

Av Sandberg - 7 november 2012 20:09

Tänkte förmedla lite av mina tankar angående strejken(lockouten) i NHL, många yngre och inte etablerade målvakter spelar nu i AHL men vad gör de etablerade målvakterna? En del européer har valt att spela i Europa men en hel del har valt att inte spela alls, varför?

Är det bara en pengafråga? Att man är för dyr att försäkra..kan målvakten inte stå för den kostnaden själv? Många målvakter måste vara jättesugna på att spela! Eller är det så att det är svårt att hitta jobb? Många målvakter har nu inte spelat matcher på 6-7 månader.

Om man är mitt uppe i sin hockeykarriär så skall man givetvis spela hockey, vare sig det är i AHL, Finland eller något annat land. Jag tycker många målvakter känns lite för bekväma.

Av Sandberg - 6 november 2012 11:12

Upp i arla morgontidning idag, mötte soluppgången på E6:an på min färd mot Halmstad. HG träning med Aspero, sju målvakter som väntade. Efter det blir videoredigering och DVD bränning av några Höstlovscampfilmer( konstigt ord..).

Till eftermiddagen väntar ytterligare tre ispass med Halmstads målvakter, kort sagt en ganska späckad målvaktsdag, jobbigt men otroligt kul.

Såg att Fasth inte skulle fortsätta i TAIF, var hamnar han ? Modo, utlandet eller i NHL( om de kommer igång)..

Av Sandberg - 5 november 2012 13:06

Almtuna värvar in Jhonas Enroth, var man inte tillräckligt nöjd med Hamberg och Lassinantti? Enroths kontrakt gäller till i början på januari.
Lättare att gå till träningen idag i och med 2-0 segern över Kristianstad igår, Andro räddar 31 skott och håller sin första nolla för säsongen. Vi bröt även en tråkig förlustsvit på ett par matcher. Det var också HG träning idag, första efter höstlovet, 6 målvakter som längtade tillbaka till skolan...not! Kanske till hockeygymmet i så fall. Inget direkt tema idag utan mer spelsituationer där målvakterna fick tävla mot skyttarna.

Nu efter lunch och kaffe är det vila som gäller, 5 minuter på den lilla visaren..

"Yttre kyla känner man, inre kyla äger man"

Av Sandberg - 2 november 2012 11:26

Mycket hockey igår, dels förmiddagsträning i Borås och dels TV-pucksträning med Göteborg team 98 på kvällen. Hann även med att se glimtar av gårdagens hockeykväll, Hudacek och Ahlsenfelt fortsätter att bjuda på enkla mål, Salak spelar för tillfället väldigt bra och noterade igår sin tredje raka nolla!
Lite samvetsträning på gymmet imorse för egen del...
Ikväll är det match mot Helsingborg som har Johan Nielsen och Hugo Oftedal i mål, båda var för övrigt hos oss på vår Goalieweek i somras.

Noterade att Jhonas Enroth vann sin första match med Huddinge, det måste vara otroligt nervöst att komma in som NHL spelare på den nivån(div 1) i sin moderklubb.

Honken och Wesslau i landslaget, lite överraskande med Honken...inte fel men överraskande.

Jag tror nog att Markus Svenson tycker att hockeylivet nog är lite roligare denna säsongen.

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards