Alla inlägg under juli 2011

Av Sandberg - 8 juli 2011 08:55

Djurgården gör också helt om på målvaktssidan, ut med Ridderwall och Owuya och in med nygamle Gustav Wesslau och Tim Sandberg.


Wesslau återvänder från sin sejour i Nordamerika dit han fick chansen efter en lyckad säsong 09/10. Skall bli spännande att se vad Wesslau står nu.

Tim Sandberg fick redan förra säsongen känna på lite elitseriespel och gjorde det bra. Han har också varit utlånad till Sundsvall och spelat allsvenskt.


Wesslau kommer att vara uttalad etta och kommer att få dra ett stort lass.

Av Sandberg - 7 juli 2011 09:34

Idag beger vi oss till Värmland och Karlstad. Färjestad mönstrar Nihlstorp och Fredrik Pettersson Wentzel i mål. Alexander Salak har lämnat Karlstad för att pröva lyckan i NHL igen. Salak som var förstemålvakt i stort sett hela säsongen innan Nihlstorp kom in en bit in i slutspelet och spelade riktigt bra.

PW som började säsongen i Almtuna innan han avslutade den i Timrå.


Att Nihlstorp blir etta här utgår jag ifrån! Färjestad har ett fantastiskt bra försvarsspel så båda målvakterna kommer att spela bra och kommer att få bra siffror.

Av Sandberg - 5 juli 2011 09:48

Idag landar vi i Jönköping och HV 71, HV kommer till spel med samma målvaktspar som förra säsongen nämligen Daniel Larsson och Andreas Andersson. Jonas Gunnarsson(född 92) är trea och utlånad till Troja.


HV har ett riktigt bra målvaktspar med Daniel som klar etta och landslagskandidat, Andreas är en mer än pålitlig backup som bör få cirka 10 matcher. Efter en turbulent säsongsavslutning med förlust mot AIK, bänkning av Larsson så tror jag att både HV och Daniel Larsson är väldigt revanschsugna.



Av Sandberg - 4 juli 2011 08:10

Timrå har gjort en total makeover på sin målvaktssida, ut med Åkerlund, PW och Pitkämäki...och in med Stefan Ridderwall och Joakim Lundström.


Vad kan vi då vänta oss av det här målvaktsparet? Jag tror att de kommer att alternera ganska friskt och bäst för dagen spelar, så var det inte alltid för Lundström förra året.

Tror också att båda målvakterna mådde bra av en flytt, Lundström flyttar hem(spelat många år i Sundsvall) och Riddarn behövde komma från Stockholm.

Precis som Luleå så känns inte Timrås målvakter helt skräckinjagande! 

Av Sandberg - 2 juli 2011 12:53

Finske Hannu Toivonen till Malmö, Toivonen som har 61 NHL matcher på sitt konto. Förstår fortfarande inte varför Pontus Sjögren gick till Malmö när han kunde varit ohotad etta i SSK.


Vem skall komplettera Oscar Ahlsenfelt i Lakers?


Johan Hedberg kvar i Devils ytterligare ett år.


Colorado knep Varlamov och JS Giguere på free agentmarknaden.


Sebastian Idoff får chansen i SSK, vem mer tar man in där? Bra chans för Idoff, trodde han skulle vara tvungen att kliva ner i division I.



Av Sandberg - 1 juli 2011 08:41

Skellefteå är ett av få lag som kommer till spel med samma målvaktspar som förra säsongen. Här är det evigt unge Hadelöv tillsammans med lovande Joachim Eriksson som gäller. Hadelöv som spelade de flesta matcherna förra året och gjorde det bra.


Jag tror att Eriksson får fler matcher iår, eller får och får, speltid förtjänar man! Skellefteå har ett stabilt och bra målvaktspar där man vet vad man får.

Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards