Alla inlägg under mars 2010

Av Sandberg - 25 mars 2010 09:25

Uttagna målvakter till team 16 landslaget blev:

Hjerpe från Leksand och Sandberg från Djurgården.


Det är sällan man håller med tidningsjournalisterna men här är ett bra citat från Corren: Christian Engstrand var lysande i Göteborg i lördags och kommer med tiden att bli en riktigt bra elitseriemålvakt. Men som jag skrev redan då: den stora prövningen är att vara bra igen och igen och igen.

Engstrand hade en betydligt svårare match hemma i Cloetta, mer press, mera krav på att prestera. Jag tror han var mer nervös igår än i Göteborg senast. Upp till bevis på fredag.

Mer rykten:

Mika Noronen till Luleå?


Heino-Lindberg till Modo?


Härligt med allt fokus kring målvakterna i samband med kvalserien och slutspelet, inte konstigt att alla vill bli målvakter. De som säger att de inte vill bli målvakter ljuger...



Av Sandberg - 23 mars 2010 23:07

Christian Engstrand gör en fantastiskt bra match i Scandinavium, han spelade med bra pondus och oerhört stort lugn. Honken spelade även han mycket bra förutom målet.


Idag har det varit en mycket bra dag i Halmstad med fyra ispass.


Johan Svensson, målvakt som värvades till Malmö under säsongen är klar för Örebro



Av Sandberg - 22 mars 2010 11:16

Sista måndags träningen på hockeygymnasiumet idag...snart blir det istället gymmet och teorisalen.

Imorgon är det en heldag i Halmstad, först är det målvakterna på Aspero sedan är det Halmstads samtliga målvakter på eftermiddagen för att sedan avsluta med Hallands blivande TV-pucks målvakter. Det är planering det!


Norrena fick tre matchers avstängning.


Såg Riku Helenius i SSK igår, han var riktigt bra, spelar väldigt aggressivt vilket jag gillar. Han såg till att se alla puckar, nöjde sig inte med att vara skymd.

Av Sandberg - 21 mars 2010 15:39

Var med i veteranlandslaget igår mot Nyköping som hade ett mixat lag med A-lagsspelare och slocknade stjärnor. Vi vann matchen med 4-3 i Peab arena. Fantastisk upplevelse att sitta och prata med alla dessa gamla landslagsspelare med VM guld, OS guld, Stanley Cup vinster och otaliga landskamper. En gammal veteran Willy Lindström var med, han är 59 år! Fantastiskt vältränad och fortfarande oerhört duktig hockeyspelare. Han har två Stanley cup vinster med Edmonton...

Efter matchen var det sedvanlig bankett och många och långa diskussioner till sen timma.


Såg Norrenas fula tilltag mot Frölundas Jens Karlsson, inte snyggt! Skall bli intressant att se hur många matchers avstängning det blir. Upp till bevis för Engstrand. Honken såg inte helt stabil ut.


Återkommer med lite kort från veteranlandslaget om någon dag. 

Av Sandberg - 19 mars 2010 14:06

Har idag varit på hockeyturnering med hockeygymnasiumet tillsammans med två andra HG. Sju timmar i ishallen, lite frusen och trött.


Jag fick se en storspelande Jonathan Sääf i Boråsmålet. Han hade mycket att göra och skyllde på dålig disciplin av sina medspelare, klassisk ursäkt. Borås vann före Porthäll och Frölunda/Bäcken.


Markström fick Honkens trophy som elitseriens bäste målvakt, inte mycket att säga om det valet. Honkens trophy som är den "riktige" Honkens pris, Leif Holmqvist. Se bild

Av Sandberg - 18 mars 2010 09:38

Träning igår med oldtimers, hade riktigt mycket att göra då lagindelningen var sådär jämn, spelade bra till tröttheten kom, då kommer också felbesluten. Bra med en träning i kroppen då det är match på lördag med veteranlandslaget med bland andra Ronnie Sundin, Johan Whitehall, Jens Öhling, Robert Nordmark, Magnus Arvedsson och Andreas Johansson.


Såg att Hadelöv hade förlängt sitt kontrakt med ytterligare 1 år.


Markström blev årets rookie, trots att det är hans tredje säsong i elitserien. Hur går det ihop..


Idag är det kontoret som gäller på förmiddagen, ikväll är det två träningar, en med juniormålvakter och en med U16 målvakter. Skall fila ihop träningen till dessa under förmiddagen.


Härligt att slutspelet börjar idag, vilka målvakter kommer att kliva fram och vilka kommer att vika ner sig?

Av Sandberg - 17 mars 2010 10:00

Jobbigt att vara målvakt i vissa lägen, kolla in det här klippet!http://www.youtube.com/watch?v=dF3WfHWzzOU


Tack till Dagge, snodde det från din blogg!


Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards