Alla inlägg under februari 2010

Av Sandberg - 13 februari 2010 09:49

Härlig lördag att njuta av , idag är det filmning av juniormatch( filmning av målvakt!). Det blir ganska mycket jobb med att sedan klippa ihop filmen med de intressanta klippen till en DVD. Gillar dock att sitta framför datorn...


Kanske titta lite på Kim Martin ikväll, hon har valt att träna med Malmö under säsongen istället för att spela college hockey. Hennes bror är med som målvaktstränare för damkronorna.



Av Sandberg - 12 februari 2010 10:13

Idag är det en ishallsfri dag, igår var jag i ishallen tre gånger! Jag har haft en ganska hektisk vecka med mycket jobb, skönt då med fredag. Längtar även efter lite OS hockey, alltid mysigt att ställa klockan och gå upp och kolla matcher...fylla bordet med massa mat och glo på målvakter(förlåt hockeymatcher).


Läste ett bra uttalande från Washingtons coach angående Semyon Varlamov mindre bra målvaktsspel i senaste matchen:  Han visste att han skulle spela. Han har tränat i tolv dagar och en match (i AHL) under bältet. Det är hans ansvar att vara redo att spela.
- När man säger att han är rostig eller så då använder man en ursäkt och ursäkter kan inte tolereras. Ett av målen gick rätt mellan benen - han har gjort den räddningen sedan han var sju år, fortsätter en märkbart upprörd Bruce Boudreau. 

Klart tänkvärda(och hårda) ord!

Av Sandberg - 11 februari 2010 10:44

Titta och njut på den här kavalkaden av plockningar, det var mer publikräddningar förr...

http://www.youtube.com/watch?v=28DpO-sQ8uU


Av Sandberg - 10 februari 2010 09:34

Sen kväll med Halmstad, igår var vi 18 målvakter uppdelade på två grupper, härligt intresse!

Tidig morgon i skidspåret idag, bra spår, soluppgång och några minusgrader, man blev nästan rörd...


Hockeygym, mentorelev och ungdomsträning står på agendan idag, det blir en sen kväll idag igen( klagar dock ej, det är en förmån att få jobba med sitt intresse-målvakter).


Såg att Atlanta hade gjort sig av med tidigare finska löftet Kari Lehtonen till Dallas organisation. Kari var ett riktigt superlöfte för några år sedan men skador har satt stopp för hans verkliga genombrott.

Ett tecken på att Johan Hedberg har bra status i Atlanta, mycket bättre än vad vi tror i Sverige. 



Av Sandberg - 9 februari 2010 09:22

Att som målvakt bli utbytt efter två insläppta mål är ingen höjdare, att sedan målen kommer 16.24 i första perioden och nästa mål kommer 16.52 i andra perioden. Detta inträffade igår för Christian Engstrand i LHC. LHC ledde med 3-2 när Engstrand blev bortplockad. Tror inte Engstrand fick någon höjning av sitt självförtroende om man säger så...

Mycket konstigt(och felaktigt) coachande av Slavomir Lehner! Man måste se det lite mer långsiktigt när man coachar, tror även laget internt blev väldigt oroligt och undrande över denna åtgärd.

Av Sandberg - 8 februari 2010 13:04

Härligt med måndagar, det känns ibland att det är lugnare under veckodagarna än vad det är under helgen. Tidig start med hockeygym idag, efter det har det blivit kontorstjänst, träningar, namnlappar, scheman och annan logistik skall göras.


Giguere höll sin andra nolla för Toronto, J S Giguere har fått en hyfsad start i sin nya förening.


Sista elitserieomgången ikväll innan OS startar, ser fram emot OS hockeyn, mycket spänd på Henkes spel. Han har haft ett par tunga veckor innan han inatt kom upp stort mot Devils och Brodeur. Henkes statistik är just nu:

Räddnings% 91,9 (13:e plats)

GAA 2,44 (24:e plats)


Björn Bjurling är skadad iår igen, samma visa som förra året då SSK tog in Henke Karlsson. Nu blev han skadad när SSK tog in Riku Helenius. Är det en tillfällighet?



Av Sandberg - 7 februari 2010 18:11

Är Anders Nilsson i Luleå i frysboxen nu? Han har inte spelat på ett tag, Modig har stått allt på slutet.


Hörde från agent att Djurgården hellre väljer unga billiga målvakter än något dyrt namn. Skillnaden i antal räddningar är inte så stor jämfört med löneskillnaden. Hitills har de gjort rätt då både Ridderwall & Wesslau gjort det mycket bra.


Varit på is idag med min målvakt som spelade några GP-pucksmatcher igår, hade ett bra tillfälle att gå igenom några saker som inte stämde igår.


Sverige bekantingen Korhonen är utlånad från Ilves till Leki(vad är det för lag?).

Av Sandberg - 6 februari 2010 11:04

Varit i ishallen nu på morgonen, har en målvakt som spelade GP-pucken så jag var och studerade honom. Säker seger mot Frölunda och ett insläppt mål.


Nu börjar det att närma sig sportlovet där vi har camp i Kungsbacka vecka 7 och camp i Ängelholm vecka 8. Cirka 40 målvakter har valt att tillbringa delar av sitt sportlov med oss, vilket vi tycker är glädjande.


Skall försöka kolla lite på dagens elitserieomgång ikväll också, om man får låna tv:n.


Såg att Sundsvall släppte till 46 skott igår, har tidigare skrivit om hur mycket skott de släpper till i snitt.



Presentation


Sampans blogg

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards